top of page

Personvern og Sikkerhet

Oppdatert 16.10.2023, der Personvern og sikkerhet er skilt fra Salgs,- og bruksvilkår. Les Salgs,- og bruksvilkår her.

 

Dette personvernet og sikkerhetspolicy ("Policy") beskriver hvordan Mikrosteg.com (org. nr. CIF: B72789289) ("Mikrosteg", "vi", "oss" eller "vår") samler inn, bruker, deler og beskytter dine personlige opplysninger når du bruker våre tjenester på www.mikrosteg.com og relaterte nettsteder (sammen kalt "Tjenesten"). Vennligst les nøye gjennom denne Policy før du bruker Tjenesten. Ved å bruke Tjenesten samtykker du i innsamlingen og bruken av informasjonen din som beskrevet i denne Policy.

 

Informasjon vi samler inn

Vi kan samle inn informasjon om deg direkte fra deg når du registrerer deg for en konto, legger inn informasjon på nettstedet, kontakter kundeservice eller på annen måte gir oss informasjon. Denne informasjonen kan inkludere, men er ikke begrenset til:

 • Personlig identifikasjonsinformasjon som navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og fødselsdato.

 • Betalingsinformasjon som kredittkortnummer, faktureringsadresse og annen informasjon nødvendig for å behandle betalinger.

 • Informasjon om dine interesser, preferanser og annen informasjon du gir oss når du bruker Tjenesten.

 • Informasjon om din bruk av Tjenesten, inkludert dine interaksjoner med nettstedet, kursaktivitet og annen informasjon som samles inn ved hjelp av informasjonskapsler og lignende teknologier.

 

Hvordan vi bruker informasjonen din

Vi bruker informasjonen vi samler inn om deg til følgende formål:

 • For å tilby og administrere Tjenesten, inkludert behandling av betalinger, tilgang til kurs og administrasjon av kontoen din.

 • For å forbedre og tilpasse Tjenesten, inkludert å tilpasse innhold og anbefalinger basert på dine interesser og preferanser.

 • For å kommunisere med deg, inkludert å sende e-postmeldinger og annen kommunikasjon relatert til Tjenesten.

 • For å overholde gjeldende lover og forskrifter, inkludert bokførings- og rapporteringskrav.

 • For å beskytte våre rettigheter, eiendom og sikkerhet og rettighetene, eiendommen og sikkerheten til våre brukere og andre tredjeparter.

 • For andre formål som beskrevet for deg når vi samler inn informasjonen din eller som ellers er tillatt eller påkrevd av gjeldende lover og forskrifter.

Din informasjon kan deles som følger:

 • Med våre tjenesteleverandører og forretningspartnere som hjelper oss med å drifte og administrere Tjenesten og behandle betalinger.

 • Med tredjeparter for markedsføringsformål, med ditt samtykke når det kreves.

 • Med myndigheter, tilsynsmyndigheter, rettshåndhevende myndigheter eller andre tredjeparter når det kreves for å overholde gjeldende lover og forskrifter eller som ellers er nødvendig for å beskytte våre rettigheter, eiendom og sikkerhet, rettighetene, eiendommen og sikkerheten til våre brukere og andre tredjeparter, eller som på annen måte er tillatt eller påkrevd av gjeldende lover og forskrifter.

 • I forbindelse med enhver fusjon, salg, oppkjøp, overføring eller lignende overføring av alle eller en del av vår virksomhet til det tilknyttede selskapet, og i forbindelse med konkurs eller lignende rettslige prosedyrer.

 

Cookies og lignende teknologier

Vi bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å samle inn informasjon om din bruk av Tjenesten. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din eller mobilenheten din når du besøker et nettsted. Du kan administrere informasjonskapsler gjennom innstillingene i nettleseren din. Vær oppmerksom på at hvis du velger å deaktivere informasjonskapsler, kan det hende at du ikke kan bruke visse funksjoner på Tjenesten.

Dine valg og rettigheter

Du har visse valg og rettigheter når det gjelder informasjonen din:

 • Du kan be om tilgang til og korrigering av den personlige informasjonen vi har om deg.

 • Du kan be om sletting av den personlige informasjonen vi har om deg.

 • Du kan trekke tilbake samtykket ditt når som helst hvis vi har samlet inn og behandler informasjonen din basert på samtykke.

 

Sikkerhet

Vi tar rimelige skritt for å beskytte den personlige informasjonen din, men ingen metode for dataoverføring over Internett eller elektronisk lagring er 100 % sikker. Vi kan ikke garantere absolutt sikkerhet.

 

Endringer i denne Policy

Vi forbeholder oss retten til å endre denne Policy når som helst. Eventuelle endringer vil bli publisert på denne siden, og den reviderte versjonen av Policyen vil tre i kraft så snart den er tilgjengelig på nettstedet. Fortsett å bruke Tjenesten etter slike endringer utgjør aksept av den reviderte Policyen. Det er ditt ansvar å jevnlig sjekke denne siden for oppdateringer.

 

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om denne Policy eller vår håndtering av personlig informasjon, kan du kontakte oss på følgende måte:

E-post: info@mikrosteg.com

bottom of page