top of page

MINIKURS:

Lær å lytte!

med Isabelle Engelhart

Ikke la tankene dine ta avgjørelser alene!

Står du noen gang ovenfor valg du synes det er vanskelig å ta, eller har du angret over valgene dine og i etterkant tenkt at du burde tenkt smartere? Det kan være fordi du har latt tankene dine ta avgjørelser alene. 

Gjennom flere år med erfaring innen selvhjelp, har Isabelle laget en strategi for å hjelpe deg å ta avgjørelser du kan stole på. 

Hun mener nemlig at avgjørelser aldri bør taes av tankene dine alene, men at det er fire måter å lytte til deg selv på, for å kunne ta avgjørelser du kan stå for og avgjørelser du kan stole på. 

Med gode teknikker lærer du å lytte til følelsene dine, du lærer å lytte til kroppen din, og du lærer å zoome ut og se det store bildet av konsekvenser og mønstre, før du går tilbake og lar tankene dine ta avgjørelse basert på informasjonen du har hentet fra følelser, kropp og det store bildet. 

Lær den elementære teknikken, og lær den videre til alle du kjenner! Med denne teknikken i bunn slipper du å ta avgjørelser du senere angrer på!

Isabelle Engelhart er en bestselgende forfatter, foredagsholder, podcaster og livsmestringscoach. Hun har i to år jobbet tett med klienter hvor hun hjelper de å forstå seg selv og får kontroll på egne følelser. 

Synes du det er vanskelig å ta valg?

Angrer du noen ganger på valgene du tar?

Skriker kroppen din av jaget?

Isabelle Engelhart - Lær å lytte!

kr 299

299

Gyldig i 2 år

30 min video.

Har du allerede kjøpt kurset?
bottom of page