top of page

Bli best på pasta!
med masterchef Claudio Ambrosini

Pastakurs m/Claudio Ambrosini

kr 599

599

Alt du trenger er råvarer fra din lokale matbutikk, en kjevle og to hender! Ingen spesialutstyr behøves for å lage ekte italiensk pasta!

Hva kan du forvente? Gjennom flere kursmoduler, vil du lære å: 

  • Å lage to typer pastadeig! Med egg, og uten egg (vegansk).

  • Å kutte pasta plater, fettuccini og pappardelle

  • Å rulle pici til ekte italiensk Carbonara

  • Lage hjemmelaget tomatsaus spekket med smak!

  • Hemmeligheten bak italiensk ragu (kjøttsaus) til Bolognese og Lasagne

  • Hvordan få til den perfekte sprøstekte Guanciale (italiensk bacon)

  • Kunsten å lage ekte italiensk Carbonara (visste du at det ikke er fløte i ekte Carbonara?)

  • Å lage den perfekte grønne pestoen!

  • Essensielle tips og triks fra det italienske kjøkkenet. 

Ta dine smaksløker på en reise til Italia med vårt spennende pastakurs!

 

Drømmer du om å kunne lage mat fra bunnen av, med kjærlighet og uten stress? Velkommen til vårt pastakurs, hvor du ikke bare vil mestre pastakunsten, men også oppleve en matglede som kun finnes på kjøkkenet til ekte matelskere. Ta med familien din og la oss sammen utforske verdiene bak slow cooking.

Hva venter på deg:

🍝 Mestring av pastakunsten: Våre lidenskapelige kokker vil guide deg gjennom alle trinnene i pastalaging, fra deigen til bordet. Lær tradisjonelle teknikker og autentiske oppskrifter som har blitt bevart i generasjoner.

❤️ Lag mat med kjærlighet: Vi tror at matlaging handler om mer enn bare smaker. Det handler om å skape minner og dele øyeblikk med dine kjære. På vårt kurs vil du oppdage hvordan slow cooking kan forvandle måltider til hjertevarmende opplevelser.

Hvorfor lage mat som italienerne?

🍴 Familievennlig: Inviter familien din til å delta, og skap uforglemmelige stunder sammen. Pastalaging er en flott måte å samle folk og dele en felles interesse for mat og tradisjon.

🌟 Inspirerende opplevelser: Vi vil ikke bare lære deg å lage pasta; vi vil inspirere deg til å utforske kreative varianter og tilpasse oppskrifter etter dine egne smakspreferanser.

🍝 Lær fra en ekte italiensk masterchef: Vår erfarne italienske kokk vil veilede deg gjennom hvert trinn i pastaproduksjonen. Du vil få innsikt i tradisjonelle teknikker og autentiske oppskrifter som har blitt overlevert fra generasjon til generasjon.

🍴 Hands-on erfaring: Du vil ikke bare se hvordan pasta lages, men kurset gir deg tid til å delta aktivt. Rull ut deigen, skjær ut de perfekte pastaformene, og oppdag triksene for å få den beste smaken og konsistensen.

Samle familien, senk pulsen, og nyt hvert øyeblikk av matlagingen på vårt pastakurs!

italia claudio ambrosini mikrosteg_edited.jpg
bottom of page