top of page

Jobb hjemmefra
Start din egen tjenestebaserte online business

Med Mari Vige

Hvor mange ganger har du googlet "jobb hjemmefra"?

I dette kurset vil du lære hvordan du kan bruke det du allerede kan for å bygge din lønnsomme online business - slik at du kan oppnå friheten du drømmer om! 
Det å starte som Virtuell Assistent er den absolutt enkleste måten å komme i gang med egen business på, det er en bransje i vekst og alt du trenger er PC, mobiltelefon, internett, en god holdning og villigheten til å gjøre jobben. 

I dette kurset vil du gå gjennom fem moduler med to leksjoner i hver. Videoundervisning, arbeidsark og ressurser - alt for å hjelpe deg komme i gang og legge et solid fundament i din tjenestebaserte online business. Etter gjennomført kurs vil du sitte igjen med en visshet om at DU har det som skal til, du vil vite hvilke ferdigheter du har og hvordan du kan starte din egen online business med utgangspunktet i det du allerede kan.

Hvordan hadde det vært å ha 5000-20.000 kroner ekstra i måneden, eller faktisk leve av din helt egne online tjenestebasert business? 

"Realiser drømmen om frihet og fleksibilitet i arbeidslivet"
LANSERINGSPRIS!
Kurset koster 1299,-
Frem til 1.mars får du det til lanseringspris for kun 999,- 

Kurset passer for deg som: 

 • Drømmer om frihet til å jobbe hjemmefra, styre din egen hverdag, ta fri når du vil eller kanskje til og med reise mens du jobber fra laptopen? 
   

 • Er lei av å kjenne på usikkerhet og frykt når du egentlig vil ta sjansen og skape det livet du drømmer om? 
   

 • Har googlet "jobbe hjemmefra" flere ganger enn du kan huske og nå er klar for å ta det ett skritt videre.
   

 • Er introvert, sensitiv og drømmer om hjemmekontor i komforten av ditt eget hjem
  allerede driver en tjenestebasert business, men jobber mye og tjener for lite

   

 • Ikke er interessert i å bruke masse tid på å lage et online kurs du ikke vet om du får solgt, men heller vil starte en business i en bransje som vokser hvert eneste år og som ikke krever "produksjon" i forkant. 
   

 • Allerede driver en tjenestebasert business, men jobber mye og tjener lite

Innhold i kurset: 

Modul 1
Det store bildet
I denne modulen legger vi et solid grunnlag for din suksess. For å komme dit du vil må du vite hvor du skal, og du må ha et mindset som kan ta deg dit. 
 

Modul 2
Målgruppe og tjenester
På tide å begynne å legge et solid fundament i businessen din. I denne leksjonen skal vi finne dine superkrefter og gjøre de om til supertjenester. Og, ikke minst, vi skal se på hvem du skal tilby dine tjenester til. 
 

Modul 3
Priser og pakker

Hvordan prise tjenestene dine på en smart og effektiv måte som gjør at du kan tjene mer og jobbe mindre? Og hvordan bygge en business på en bærekraftig måte tilpasset dine unike omstendigheter? Det snakker vi om i denne modulen. 
 

Modul 4 
Budskap og branding

Hvis du skal jobbe med kunder og fremstå som den selvsikre, profesjonelle businesspersonen du er, så begynner det her. Vi snakker personlig branding, budskap og nettside.
 

Modul 5
Hvor finner du egentlig kundene?
Og hva gjør du når de viser interesse for deg og tjenestene dine? I denne modulen snakker vi om hvor du kan finne dine første kunder og prosessen med å gi kundene dine en fin og "smooth" opplevelse i oppstartsfasen.

"Det å se mennesker få ny selvtillit, lære seg å stole på seg selv, gå etter drømmen sin, overkomme frykt, reise seg som lederen de er, finne sin form for suksess og oppnå friheten de ønsker seg - det gir meg større glede enn noen ord på denne skjermen kan forklare. 

                                           Mari Vige

Du vil få tilgang til en gruppe hvor du kan snakke med likesinnede som også tar eller har tatt kurset. Det vil også være moderatorer som kan svare på dine spørsmål om du skulle lure på noe i forbindelse med kurset. 

Om dette kurset er noe for deg, vil vi etter hvert tilby et større og mer inngående kurs gjennom VA-akademiet, om du har tatt introkurset vil du få pengene du har betalt for dette kurset trukket fra prisen på det store kurset. 
 

bottom of page