top of page
Kvinner i vekst_Transparent.png

Bli med i vår nye vennskapsgruppe for

Kvinner i vekst!

Det å føle seg ensom er det mange som gjør. Faktisk viser tallene at det bare blir flere og flere som kjenner på ensomhet.

Å finne seg venner i voksen alder er ikke alltid like lett... Kanskje er du på en reise der du er i endring, og kjenner at du gjerne skulle hatt andre impulser rundt deg - noen som bygger deg opp, heier og støtter deg på reisen. 

Etter tre runder og over 450 damer på kurset Bedre på Livet; Ustoppelig Kvinne har vi sett hvor mye deltakeren har fått ut av det å være en del av en lukket gruppe.

Vi har derfor laget en vennskapsgruppe som er åpen for ALLE, for deg som har lyst å finne din nye bestevenn! Noen som kanskje er på samme reise som deg, og som snakker samme språket. 

I denne gruppa kan du få kontakt med likesinnede, det er en trygg sfære der du kan dele dine tanker. Kanskje kan du hjelpe noen andre underveis? Kanskje kan dere møtes over en kaffe, eller til og med bli en hel liten gjeng?!

  • Det er helt GRATIS å melde seg inn!
     

  • For å bli medlem må du ha en profil på www.mikrosteg.com, og være innlogget. Dersom du allerede har kjøpt et kurs av oss tidligere, har du også en profil fra før. 
     

  • Man deltar i gruppen på eget ansvar, og det vil ikke være noen spesiell oppfølging i gruppen av Belinda Jakobsen, eller andre i Mikrosteg-teamet utover normal moderering. 

La oss støtte hverandre i et samfunn av og med flotte kvinner!!

bottom of page