top of page

Løgner vi forteller oss selv! 

Bli med meg når jeg satt meg ned med min kjære mann her før sommeren, og snakker om hvordan vi måtte ta tak i de løgnene vi fortalte oss selv, som gjorde at vi kunne leve det livet vi drømte om! 

Belinda Jakobsen

Er du klar for å bli
Bedre på Livet?

Bruk rabattkoden
"BPL" 
for 20% RABATT

Dette sier tidligere deltakere!

Bedre på Livet

kr 5 990

5 990

Verktøyene du trenger for varig endring, slik at du kan leve ditt beste liv!

Gyldig frem til kansellert

12 moduler i video og lydformat

Støttbart lesemateriale på pdf

Tilgang til lukket medlemsgruppe

Helene_2.png

Helene

Jeg innså at jeg hadde levd store deler av livet mitt på utrolig mange løgner som bare har trukket meg ned istedet for å bygge meg opp. Jeg skjønte at det faktisk er mulig å møte egen frykt, føle egne undertrykte følelser uten å knekke sammen og jeg skjønte virkelig meningen med setningen: «Det du fokuserer på, det vokser». Gjennom kurset har jeg kjent meg tryggere, roligere og gladere. Jeg har fått tilbakemeldinger fra både venner og familie om at jeg virker mer positiv.

Guro.png

Guro

Jeg meldte meg på kurset fordi jeg sto litt fast i livet. En stor øye åpner for meg har vært å finne min urkvinne. Dette har hjulpet meg ekstremt mye til å ta bedre valg, se fremover og ha er helt nytt tankesett! Jeg føler meg mer fri! 

Den største endringen for meg har vært å bli sterkere. Jeg har blitt en sterkere kvinne, en sterkere mamma, en sterkere venn, en sterkere samboer. Jeg har mer selvtillit og har lært at jeg også fortjener å være lykkelig. Jeg fortjener å se meg selv i speilet å si fyfader så fin du er! 

Heidi.jpeg

Heidi

Jeg var lei av destruktiv og nedtrykkende tankesett om meg selv og om livet, og meldte meg på kurset! Og når det begynte kjente jeg bare at wow, her må jeg være ærlig med meg selv og jeg må tørre og stå i ubehag, men dette er min første dag i bedre på resten av livet! 

 

Belinda er en fantastisk, kunnskapsrik dame, med ett genuint hjerte og ønske om og gi deg all kunnskap og verktøy ho har for og hjelpe deg og bli bedre på livet! Ho har en formidlingsevne som forklarer ting så dypt men samtidig så enkelt at man blir blown away! 

bottom of page