top of page

UNNGÅ KJÆRESTEKOLLAPSEN!

14 dagers kurs for et bedre forhold.

"Jeg kom over en video av Partolken på Facebook akkurat i det vi forberedte oss på siste ferien sammen før vi skulle separeres. Men det ble til tidenes beste ferie ever - veldig takknemlig!" - Par etter 20 år sammen

DETTE FÅR DU

Hva om du kun er 2 uker unna et fantastisk forhold? I dette kurset får du tilgang til 14 videoer. Hver video er kort og konsis, og utarbeidet etter mange år med Partolking.

Du vil lære å benytte øyeblikkene til å "lade hverandre opp", du vil få nøkler til å forstå hverandre slik at begge to kjenner friheten til å være seg selv - og trives sammen. Du vil få strategiske tips for å hindre unødvendige misforståelser. Du får konkrete grep for å skape ny gnist mellom dere to, og ikke minst påminnelser til å ta vare på deg selv.

HVEM PASSER PROGRAMMET FOR?

➤  for deg ønsker starthjelp for å skape en forskjell i forholdet ditt 
➤  for deg som savner nærheten og forståelsen mellom dere to
➤  for deg som ønsker positive tips til å bevare det gode mellom dere to
➤  for deg som har lyst på gode stunder sammen gjennom ferier og helger

HVEM ER PARTOLKEN?

Maria Mork har fått kallenavnet Partolken av sine egne klienter. Hun lever av å hjelpe par til å forstå hverandre bedre og frigjøre potensialet i å være forskjellige.

 

Maria Mork er etablerer og utvikler av Partolken, og har en genuin evne til å tolke og guide til forståelse ved hjelp av partolkingsmetodikken som gjør prosessen praktisk, forståelig og frigjørende.

 

Maria har de siste 15 årene jobbet med hundrevis av par og familier både online og face to face, gjennom kurs og foredrag for foreldregrupper i skole og barnehage, og på ulike arbeidsplasser.

20_05_MORK_0657.jpeg

DETTE SIER ANDRE OM PROGRAMMET:

 "Vi hadde en vanskelig helg, og ting tårnet seg opp for oss som par, og ting så veldig vanskelig ut. Det var ikke lett å se fremover lengre etter flere år med opp og ned turer der vi følte oss litt fastkjørt og ikke helt så en vei ut i fellesskap. Min Kjære spurte meg om jeg kunne tenke meg å se en video sammen med henne...
Jeg sa ja, og vi startet med dag 1 og jobbet oss gjennom en uke, og ble truffet langt inn i hjertet av det som du kom med i disse videoene. En kunne tro det var oss du refererte til...!!"

- Tor Andre

"Jeg kom over en video av Partolken på facebook akkurat i det vi forberedte oss på siste ferien sammen før vi skulle separeres. Men det ble til tidenes beste ferie ever - veldig takknemlig!"

- Par etter 20 år sammen

"Ved hjelp av disse nøklene klarte vi å ta tak i det som slo beina under oss. Nå forstår vi hverandre bedre - og har fått tilbake varmen og kjærligheten til hverandre!"

- Trine og Simen 

bottom of page